Ervaringen

Vanmiddag een sessie met Goliat gehad. Ik had al meerdere keren een paardencoaching sessie ontvangen, maar vandaag was wel heel bijzonder:

Mijn blokkade tijdens de sessie bleek te gaan over een oude teleurstelling; personen die er niet voor me waren geweest in een periode die voor mij erg moeilijk was.

Ik had me eerder niet gerealiseerd hoe zeer ik deze teleurstelling nog met mij mee droeg. 

In de sessie werd ik door Goliat bedolven onder een ware ‘liefdesdouche”. Met zo’n liefdevolle aandacht bleef hij me maar bedelven met zijn mega lieve paardenknuffels.

Marion begeleidde dit met veel liefdevolle betrokkenheid. Dat doet ze op een prachtige manier: vervuld met wijsheid, kundig, en betrokken. 

Als psycholoog weet ik hoe hardnekkig oude overtuigingen kunnen zijn en kan ik vol vertrouwen zeggen dat er geen betere heling mogelijk is dan een positieve ervaring zoals deze.

Zeker in deze uitdagende tijd waarin wij leven raad ik iedereen aan om je een keer te laten ‘scannen’ en coachen door één van de paarden van Marion. Je geeft jezelf hiermee een groot geschenk.” Marion is open, kundig in het werk dat zij doet en voelt vertrouwd. Ze creëert een veilige ruimte om je te laten groeien. Bedankt voor de mooie liefdevolle sessies.

M

De sessies met Marion en de paarden heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik was verrast over wat er uit kwam. Het is echt een stukje bewustwording van jezelf. Ik weet ook zeker dat deze coaching met de paarden mij heel erg had kunnen helpen in een tijd waarin het niet goed met mij ging. Marion kan goed aansluiten bij mijn behoeftes en voelt ook aan wat helpend zou kunnen zijn. Ik zou iedereen coaching met hulp van de IJslandse paarden aan raden. Als je er voor open staat is het heel leerzaam.

A

Marion is een warme persoonlijkheid, kundig en rustig. Ze heeft met hulp van Goliat en Surtur direct in de gaten wat er speelt, wat nodig is en wat naar buiten mag komen.

S

Twee keer heb ik met het paard Goliat mogen werken. Wat een bijzondere ervaring was dat. De verbinding, het emotionele contact en de gevoelsbeleving die Goliat met mij deelde en ook kon overnemen, terugdenkend aan het overlijden van mijn partner, was positief en heeft een intens effect teweeg gebracht. Na de sessies voelde het licht en rustig en ontspannen, zelfs het slapen ging beter. De begeleiding door Marion was respect- en liefdevol. Bij de voorbereiding vertelde Marion over de paarden en over de vorm van de sessie. Dit stelde mij gerust. Tijdens de sessie stelde Marion enkele gerichte vragen en ze duidde de reacties en de lichaamstaal van Goliat op een duidelijke en plezierige manier. Bedankt voor de mooie en intense sessies.

Ik volg al 3 jaar therapie i.v.m. complexe PTSS. In mijn dagelijkse leven ondervind ik heel veel problemen door spanning. Het is fijn dat met hulp van Goliat veel spanning afvloeit en ik weer rust ervaar in mijn lijf. Bedankt!

Ik heb bij Marion 3 keer een paardencoaching sessie gehad. Ik moet eerlijk zeggen ik vond het erg spannend. Ik was stiekem een beetje bang voor paarden. Maar ik weet ook wat paardencoaching met je kan doen dus ben ik het avontuur wel aangegaan. De eerste keer was nog een beetje spannend, maar Marion heeft me er goed in begeleid en op mijn gemak gesteld met de paarden, zodat de sessies prima verliepen. Het mooie van de paardencoaching is dat ik niet mijn verhaal van te voren hoefde te doen. Het paard geeft zelf wel aan welke emotie het bij je aantreft en Marion vertaalde dit naar mij door hele gerichte vragen te stellen. De vragen waren zo treffend en kwamen direct bij de kern, de kern van waar mijn probleem lag. Dat wat echt magisch! Een sessie duurt maar 20 minuten en is ontzettend effectief. Het heeft mij heel erg geholpen inzichten en bewustwording te krijgen uit mijn verleden, waardoor ik ook bepaalde pijnpunten nu beter begrijp en er mee kan dealen.  

Al langere tijd had onze dochter wisselende psycho-somatische klachten: buikpijn, hoofdpijn, benauwd en veel spanning. Door de coaching heeft ze geleerd haar gevoel te herkennen en een plaats te geven. Het gaat nu al een paar maanden echt beter met haar. Hartelijk dank Marion voor de gezellige en empathische begeleiding!